Beroeps Organisatie KunstenaarsOverheden, organisaties, bedrijven en particulieren kunnen adverteren bij BOK. Dat kan op de website en via onze nieuwsbrief waar circa 9000 mensen, kunstenaars e.a. werkzaam in de kunstsector, op geabonneerd zijn. 

BOK is de meest populaire Nederlandse website als het gaat om kunstopdrachten. Bewijs? Typ 'kunstopdrachten' in bij Google en de Prikbord-pagina van de BOK-site, met tal van oproepen, verschijnt bovenaan in de zoekresultaten.

We hebben drie mogelijkheden van adverteren:

1. GRATIS
Oproepen van kunstopdrachten waar uitsluitend professionele kunstenaars zich voor kunnen inschrijven, kunnen we gratis onder de aandacht brengen (mits voorzien van relevante informatie voor onze leden). De oproep wordt dan via de nieuwsbrief verspreid onder onze leden. De redactie kan, zonder vermelding van reden, weigeren de opdracht in de nieuwsbrief mee te nemen.  

Met betaalde oproepen bereik je een groter publiek waaronder het merendeel van de beroepskunstenaars in Nederland.   

2. BETAALDE KUNSTOPDRACHTEN VIA NIEUWSBRIEF & SITE
Vermelding in de nieuwsbrief naar 9000 abonnees (waarvan 8000 beroepskunstenaars) en in de nieuwsbrief naar leden en op de pagina Prikbord van onze site: 145 euro (ex btw).

Aan de lengte van teksten in advertenties zit geen maximum, maar na circa 160 woorden breken we de tekst af en kan de bezoeker verder lezen door op 'lees verder' te klikken. De breedte van de afbeelding op het Prikbord is 424 pixels breed.

Voorbeeld van een kunstopdracht-advertentie

3. WEBSITE-ADVERTENTIES
Het is ook mogelijk om op de website met een jpg. te adverteren. In de linkerbalk op de best bezochte pagina's Home en Kunstnieuws staat dan een advertentie van 256 pixels breed en 152 pixels hoog. Een maand voor 195 euro. In overleg zijn ook elders advertenties mogelijk. Neem daarvoor contact met BOK via info(at)boknet.nl 

Links een voorbeeld van een advertentie op ware grootte.

Hieronder in het rood de plaats van de advertentie op de site.