Beroeps Organisatie Kunstenaars

De Beroeps Organisatie voor Kunstenaars (BOK) nodigt alle pas afgestudeerden (in 2016 of 2017) van kunstopleidingen uit om in 2017 gratis lid te worden van de meest actieve organisatie in de kunstsector. 

Direct aanmelden?
Scrol naar beneden voor het aanmeldingsformulier.


Wat heb je er aan?
Dat willen wij ook graag weten. Daarom nodigt BOK alle pas afgestudeerden / eindexamenstudenten aan hogescholen voor de kunsten uit om in of vlak na het examenjaar gratis lid te worden tot 31 december 2017. Zonder verplichtingen. Vrijblijvend.

Waarom doet BOK dit?
We zijn in korte tijd sterk gegroeid en willen nu ook dat de jongste generatie kunstenaars zich bij ons aansluit.

Wat kun je verwachten als je tot eind 2017 gratis lid bent van BOK?
- Een tweewekelijkse online nieuwsbrief met nuttige informatie zoals inschrijvingen voor kunstopdrachten/designwedstrijden, aangeboden atelierruimtes, kortingen op kunstenaarsbenodigdheden, etc… (Google op het woord ‘kunstopdrachten’ en boknet.nl staat bovenaan in de zoekresultaten).

- Op de pagina Kunstnieuws kun je exposities onder de aandacht brengen, we hebben gratis contractvoorbeelden en leveringsvoorwaarden (voor afspraken met galeries bijvoorbeeld), boekhoudadvies, kunstverzekeringen en geef je les/workshops in kunst, dan kun je dat ook op deze site onder de aandacht brengen. Voor meer: ledenvoordelen. 


Zit er een adder onder het gras?
Jazeker! Een gigantische adder. We gaan je in november vragen of je ook lid wilt zijn in 2018. We gaan het vragen, dus er is geen stilzwijgende verlenging. Mocht je lid blijven, dan betaal je in plaats van het standaardtarief van 50 euro in het eerste jaar slechts 25 euro in 2018.
 
Alle BOK-leden hebben begin dit jaar 50 euro thuiskopievergoeding ontvangen, die krijg je in 2018 ook als nieuw lid. Lees hier meer over op:www.boknet.nl/thuiskopievergoeding

Word gratis lid van BOK tot eind 2017
Ben je dus onlangs afgestudeerd aan een kunstopleiding (2016 of 2017) en wil je gratis, zonder verplichtingen, lid worden van BOK tot eind 2017, Vul dan het onderstaande aanmeldformulier in.