Beroeps Organisatie Kunstenaars

De partners van BOK zijn zorgvuldig geselecteerd op onder meer betrouwbaarheid, duurzaamheid en uiteraard kwaliteit van dienstverlening. Professionals in hun vakgebied die veel voor kunstenaars kunnen betekenen.

De partners van BOK staan hieronder, behalve de winkels in kunstenaarsbenodigdheden. Die vind je bij art supplies

FGD Assuradeuren
FGD Assuradeuren is de huisverzekeraar die er voor zorgt dat BOK-leden veel voordeel genieten van verzekeringen speciaal voor professionele kunstenaars, zoals de transport- en eexpositieverzekering en de galerie- en atelierverzekering. Meer hierover is te vinden op deze pagina. 

Kunsttransport: De Wit Art Handling
Als specialist in kunsttransport staat De Wit Art Handling garant voor adequate oplossingen en dienstverlening op maat. Wij transporteren uw waardevolle objecten veilig, efficiënt en duurzaam. BOK-leden krijgen 15% korting op transport, verpakken, installatie en opslag. 

Kunsten '92
Kunsten '92 is de bovensectorale belangenvereniging voor kunst, cultuur en erfgoed. Zij telt 390 leden, instellingen uit alle geledingen van de cultuursector, waaronder BOK. Kunsten ’92 wil een gedegen en op de toekomst gericht kunst- en cultuurbeleid bevorderen waarin de cultuursector een actieve rol speelt.

Greenfoot Energy
 

Greenfoot Energy levert groene energie voor de prijs van grijs. Greenfoot hanteert een scherp tarief en compenseert alle elektriciteit met Nederlandse groencertificaten, afkomstig van windmolens. Greenfoot staat u met duurzame energie bij voor het verlagen van de energiekosten.

Pictoright

Pictoright is de auteursrechtenorganisatie voor visuele makers in Nederland. Pictoright beschermt, beheert en exploiteert individuele auteursrechten, verdeelt collectieve vergoedingen, verleent juridische bijstand, fungeert als vraagbaak en zet zich in voor een betere auteursrechtelijke positie van beeldmakers. 

Unie Services
Unie Services is een belangenbehartiger op het gebied van werk, inkomen en persoonlijke ontwikkeling. De professionals van Unie Services behartigen de belangen van 35 verenigingen met bijna 110.000 leden. De 172 medewerkers zijn gespecialiseerd op verschillende terreinen zoals juridische zaken en sociale zekerheid.

GGN
GGN is marktleider op het gebied van gerechtsdeurwaarders- en incassodienstverlening. Met 28 vestigingen zijn ze altijd vertrouwd met de lokale omstandigheden en en kunnen daardoor snel en goed je vorderingen incasseren. Er is altijd een GGN-vestiging bij jou in de buurt.

Sucsez
Sucsez voorziet zorgverzekerden van het beste advies rondom het kiezen van het juiste verzekeringspakket. Doordat Sucsez bij geen enkele verzekeringsmaatschappij belangen heeft, opereert zij geheel onafhankelijk. Dit biedt Sucsez de mogelijkheid geheel objectief advies te geven aan zorgverzekerden.

Aevitae
Aevitae is gespecialiseerd in collectieve en geïndividualiseerde verzekeringen. Aevitae levert maatwerk aan zowel ondernemingen en instellingen als aan consumenten. De BOK Zorgpolis is een goed voorbeeld van een dergelijk maatwerkproduct. Aevitae heeft een toppositie in haar marktsegment.

Agis
Agis profileert zich als de ‘Zorgverbeteraar’. Klantgericht denken en doen is de leidraad van Agis, waarbij het grote accent ligt op preventie en kwaliteitsverbetering. Een groot deel van de Agis-verzekerden woont in de grote steden, waar men de zorg laagdrempelig, betaalbaar en toegankelijk wil maken voor iedereen.

OHRA
OHRA bestaat al meer dan 80 jaar en heeft als totaalverzekeraar ruim 800.000 klanten. Kenmerkend voor OHRA is dat men rechtstreeks zaken doet met de klant. Ook met een zorgverzekering van OHRA regel je al je verzekeringszaken eenvoudig zelf via internet. Bovendien profiteer je van interessante kortingen.

ONVZ
ONVZ onderscheidt zich als een kwalitatieve zorgverzekeraar en is er voor mensen die vrij en bewust keuzes maken: u kiest zelf uw arts, ziekenhuis of merk medicijnen. Met onze deskundigheid en voortreffelijke dienstverlening bieden wij onze verzekerden een persoonlijke benadering bij gezondheidsvragen.

VGZ
Zoek je een zorgverzekering die echt bij jóú past? Dan zit je goed met het uitgebreide aanbod van VGZ. Met ruim 4,2 miljoen zorgverzekerden is Coöperatie VGZ één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. VGZ zorgt graag voor zijn verzekerden en daarom staan de medewerkers van VGZ elke dag voor je klaar.

Verzekeringen 
BOK is zeer actief met op maat gesneden verzekeringen voor kunstenaars. Zoals een Transport- en Expositieverzekering, een Atelier en Galerieverzekering en diverse schadeverzekeringen (bedrijfsschadeverzekering, kunstverzekering, inventarisverzekering, etc..). Een overizicht staat op de pagina ledenvoordelen.