Beroeps Organisatie Kunstenaars

Ateliers voor BOK-leden


Foto: impressie van een van de tien ateliers net buiten Amsterdam

Voor beroepskunstenaars hebben we 10 ateliers in de omgeving van Amsterdam waar tijdelijk in gewerkt kan worden. Bij meer dan 10 aanmeldingen krijgen BOK-leden voorrang. Het zijn verschillende panden, waaronder winkelruimtes met grote etalages op de begane grond en casco ruimtes op de eerste etages. Het betreft anti-kraak, tussen de 60 en 150 m2 en de huur varieert van 200 tot 400 euro (ex.btw) per maand.

De ateliers zijn per direct beschikbaar, met een opzegtermijn van 14 dagen door beide partijen. Het is anti-kraak, dus niet te voorspellen hoe lang je daar als kunstenaar kunt werken. Het kan een paar weken zijn, een paar maanden, maar ook enkele jaren. 

Ben je al lid van BOK en op zoek naar een atelier in de omgeving Amsterdam, stuur dan een mailtje naar info(at)boknet.nl. We verzamelen deze week (vanaf 11 januari 2017) de aanmeldingen van kunstenaars met interesse.   

Nog geen lid en op zoek naar een atelier? Meld je dan eerst aan via het aanmeldingsformulier en stuur dan een mailtje naar info(at)boknet.nl
Meer voordelen van ons lidmaatschap vind je op www.boknet.nl/ledenvoordelen 11-01-17

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst.

Laat je reactie achter:

Reageren? Vul de onderstaande * verplichte velden in.