Beroeps Organisatie Kunstenaars

Gratis Tankpas voor BOK-leden


 
Tanken met 11 cent korting per liter op de adviesprijs
Je hoeft geen tankbonnetjes meer te sparen en je krijgt een voordeel van 11 cent op de landelijke adviesprijs. De gratis tankpas van BOK biedt uitkomst in deze tijd van stijgende brandstofprijzen. Hiermee kun je met korting bij meer dan 600 Q8 en Tango pompstations tanken in Nederland, België en Luxemburg.

Als je aangesloten bent bij BOK kun je de tankpas gratis bestellen. Het formulier waarmee je een offerte kunt aanvragen vind je via MIJN Boknet. Daarvoor moet je eerst inloggen (inlognaam een wachtwoord).

De voordelen van de Q8 Liberty Card:

* Tanken zonder contant te betalen. Je kunt tweemandelijks een elektronische factuur opvragen, dus het sparen van bonnetjes is niet nodig.

* Standaard 11 cent korting per liter op de landelijke adviesprijs.

* Als je bij een van de pompen tankt die zelf al stunt met lage prijzen, betaal je automatisch de laagste prijs.

* De tankpas zelf is gratis. Anders dan bij andere brandstofpassen hoef je van te voren geen bedrag te storten, ook geen borg. Zo begin je al met geld te besparen vanaf de eerste keer dat je tankt met de pas.

* Tanken kan bij meer dan 600 pompstations in de Benelux.

* Gebruikers van de tankpas hebben de beschikking over de Q8 smartphone app. Altijd in één oogopslag direct naar het dichtstbijzijnde Q8 of Tango tankstation.